Jurugambar Kahwin

By: Mfairuz Wedding Photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Mar-2009 00:15 Email | Share | | Bookmark
Persandingan Farida& Md Nooh 8.03.09 Trolak Utara

 
 
 
View all 10 photos...
Salam... persandingan pasangan ini alhamdulilah berjalan dgn lancar maklumle skrg tiap ptg je hujan
aritu kira bernasib baik gak cz abis shoot wedding ni ptg tu hujan dgn lebatnya anyway seskali nk try gak shoot pgtin dlm ujan bestkan...he..he biar pgtin basah. arite kita enjoy this pic.








Monday, 2-Mar-2009 08:10 Email | Share | | Bookmark
me n Aqil (2month)

 


Sunday, 1-Mar-2009 14:05 Email | Share | | Bookmark
CT Suhaila&Shah Rizal 01.03.09 Felda Sg Behrang

 
 
 
View all 17 photos...
Salam semua... entry wedding suhaila&Rizal pasangan guru yang meletup bln ni..1st march 09 pembuka tirai..maklumle pas ni banyak entry wedding cz cuti sekolah dah dekat. Masa shoot wedding ni suhaila agak pemalu ckit tp tetap cun dan manis..pas sy banyak bergurau nampak ade kemesraan paling sporting Rizal steady n macho..he..he Ok thanks atas layanan mesra keluarga suhaila n rakan2 yg menceriakan suasana..enjoy this pics











Friday, 27-Feb-2009 01:11 Email | Share | | Bookmark
Photocamp 4 (Janda Baik,Pahang)

 
 
 
View all 14 photos...
Entry kali ini saya telah menyertai photocamp 4. Memang best giler banyak ilmu yg dipelajari walau pun kene kritik hebat oleh pengkritik paling kejam Bro Din dari Art Creatif telah membakar semangat untuk menghasilkan foto terbaik. Thanks juga kepada SN n candid syndrom team yg banyak menurunkan ilmu untuk melihat photog melayu berjaya. Bagi kump. saya group 4 congrat u all cz kita mendapat persembahan set terbaik love u all...salam





Friday, 13-Feb-2009 01:08 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertandang Fadly&Ayu 8.02.09 Slim River

 
 
 
View all 27 photos...
Kali ni sy shoot weding bertandang Fadly&Ayu. Walau pun cuaca panas terik masa tu sy tetap bersemangat utk amik shoot bg memuaskan hati mereka. Banyak gak angle yg sy try utk mendapatkan pic yg menarik. Fadly pula sy ngok memang funny orgnya asyik gelak je walaupun ayu agak pemalu namun hasil komunikasi yg baik rasa malu dah hilang so senang le shoot keje sy. Tahniah wat pasangan ini n terima kasih atas layanan yg baik serta kerjasama yg diberikan...wassalam









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net